Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky na bicykel
- Super velkost na cestak
- Nie je vode odolna
- Suche zipsy velmi dobre nedrzia
Uz pri slabom dazdi brasna komplet premokne. Vratane neoprenoveho vrecka na multikluc. Suche zipsy sa obcas same rozopnu. Druhy krat by som ju uz nekupil
- Veľmi praktická na kľúče,
- zo spodnej strany sa dá pretrieť handričkou
Po pol roku sa mi pokazil zips a škoda ,že sa nezmestí smartfón Samsung
- kvalitný a funkčný výrobok za nízku cenu
Dostatočne veľká kapsička s možnosťou zmeny objemu. Široký pevný suchý zips, dá sa dotiahnuť tak že sa kapsička pod sedlom vôbec nepohybuje, nezavadzia teleskopickej sedlovke a ani nešúcha karbonovú, nepresahuje obrys sedla.
som spokojný s tovarom
Neľúbi sa mi ta vrchná časť na suchý zips, ktorá sa dá odobrať. Stále to vyzerá ako by to išlo odpadnúť, o ten priestor mohla byť taška väčšia.
Kvalitná brašňa na bikepacking
- Kvalitný materiál
- Chýba mi vo vnútri nejaká oddelená priehradka, alebo sieťka, takto je to vsetko na kope
Wheel Up X7 2,5 l
Pridané: 19. októbra 2024
(naposledy upravené 19. októbra 2024)
Zakúpený v BezdrôtovéSlúchadlá.sk
Super kup
- Splňa vybrané parametre, variabilný úchyt
Male akurát pre zámok alebo opravnúsadu na kolesá
Perfektné vaky na bycikel.Velke priestranné.Som spokojná.
- velmi spokojná
BBB BSB-31S EasyPack
Pridané: 2. októbra 2024
(naposledy upravené 4. októbra 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Zatial splna ucel
- Dostatočná veľkosť
Super spracovanie, ľahko namontovateľná taštička. Aj cena je úplne v pohode. A veľkosť mi úplne postačuje. Zmestím tam všetko, čo potrebujem a musím mať pri sebe. Navyše sa dá spodným zipsom ešte zväčšiť. Preto má taštička ďalšie plus.
- este nieje nahodeny
Pre moje použitie priveľká, prekrývala na sedlovke varioradar. Vrátená.
- Púzdro je vhodné aj pre väčšie telefóny. Iphone 15 pro max s ochrannym obalom.
- Nedá sa oddeliť časť v ktorej je telefón. Treba vždy otvoriť zips a telefon vybrať.
- Super
- Viditeľnosť za súmraku.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »