Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky na bicykel
- Vyhovujúci produkt
Vhodný na cykloturustiku
bez komentara
- Látka fajn aj prevedenie,uvidíme ešte či nepremoká, vyzerá kvalitne
- Trošku menší ako som rátala a chýba z vrchu šnurovačka, ale žiadna tragédia
- Paráda spĺňa moje očakavania
- Prišla iná ako som objednal
Super!Presne takéto malé som potreboval.
Je to presne to čo som potreboval a lacnejšie ako v iných obchodoch. Toto bol môj tretí nákup a všetko prebehlo tak ako bolo deklarované na ich stránke, teda OK.
Vojde do nej všetko čo treba
- Cyklotaska je vyborna. Zmesti sa mu tam vsetko, co potrebujem.Dobre drzi na nosici.
Keď sadne do rámu tak ako má tak úplne perfektné riešenie. Je pevná množstvo možností na uchytenie.
- kvalitné spracovanie, škoda, že nie je dostupná nepremokavá pláštenka, kryt proti dažďu. Inak super.
dobrý úložný priestor, taška sa dá flexibilne pripnúť a odopnúť z bicykla. Bunda sa mi zmestí do vnútra tašky ale dá sa aj pripnúť i o popruh na povrchu tašky. Super na dlhšie trasy na uloženie fľašky, jedla, tenkej vrstvy oblečenia či vecí na opravu defektu.
- Veľa priestoru
- Mala kapsička (reflexná) z pravej strany sa hneď roztrhala
Taška mi vyhovuje ale som sklamaný že sa hneď roztrhala mala kapsa na pravej strane . Celkovo sa tam zmestí dosť veľa vecí.
- Vojde sa tam všetko dôležité
- Rýchla montáž, vodotesný, prakticky využiteľný
Este som nepouzíval.
- Kvalitné a premyslené spracovanie
- Kvalitný materiál
- Už mám druhý kus takejto tašky a ten istý problém-zips sa na rohu tašky (v zátačke)zadrháva.
- kapsička je menšia ale na mobil, kľúče a malú peňaženku, vreckovky dostatočne veľká. Máme novšie bicykle, takže miesta na odkladaciu tašku nie je. Čiže super !!!!
- Rýchle dodanie, extra rýchle :)
- dostatocne
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »