Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky na bicykel
- kvalitný material, termo úprava, detailné pracovanie
- Dobré na doklady a telefón
vyhody: objem, dizajn
Dostatočne veľká kapsička, vojde aj po sedánku cestného bicykla
Zips sa otvára do opačnej strany, vnútri žiadne prepážky, kde by sa dali dať klúče alebo čokolvek. Fotiek je minimum, takže musíte dúfať, že to bude aspoň trochu premyslený produkt. Nie je.
A okrem všetkého to ešte vyzerá zle. Celé je to pokrčené a nevyzerá to dobre na bicykli. Túto značku už nebudem kupovať.
Som veľmi spokojný
- male rozmery
- dobra cena
- lahka
- dobre drzi
- trosku tensi material
Za tu cenu vynikajuca taska akurat do nej vojde zamok kluce peniaze, s mobilom je uz trosku problem ale keby ze velmi chcem tak ho tam nejako natylacim. Za tu cenu idelane riesenie hlavne na kluce
- Slúži svojmu účelu
- Zips z oboch strán.
- Mal som za 30 rokov cykloturistiky rôzne tašky a brašne. Author, Sport Arsenal, Force, Kellys, momentálne Fjällräven. Dokonca som mal aj iné výrobky od Topeak - rohy a brašňu na zadný nosič ktoré boli výborné. Ale táto taška do rámu Topeak MidlLoader, je niečo hrozné.. Absolútne žiadne držanie tvaru, celé to skôr pripomína nejakú handru na podlahu.. Nikdy viac !
Dážď i sú veci súche.
- Kvalitné prevedenie
Kvalitné prevedenie
Super materiál
Mala šikovná úplne stačí na základné veci
Výhoda
- Jednoduchá montáž, výhoda že nie je treba nosič.
- Kufrík je pevný a nepremokavý.
- spokojnosť, ľahké, praktické, zmestí sa pomerne veľa vecí, ľahká montáž
Super rozmer, vojde sa telefón, tyčinka a nejaké drobnosti. Na bajku ale nevyzerá zle ako mbohe vacsie tasky
Pre mna velke plus je úzky tvar, takže o kapsicku nezakopavam nohami pri pedalovani.
- Veľký objem, ľahká manipulácia
Pekná pevná taštička na bicykel...
- kupil som ho aj druhý krát
- dobrä cena
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »